UNIVERSE ART TEAM

STENSKE POSLIKAVE

cena se določi ob naročilu,
 160-360eur/m2

 

UNIVERSEART TEAM (stenske poslikave)

Pod imenom Universe ART deluje ekipa, ki jo sestavljajo trije različni umetniki, slikarji.

Vsak ima svoj stil ustvarjanja ter videnja sveta.

– Universe ART (Aleksander Baumkirher)

– Mandala ART (Sonia Trošt)

– ART decor (različni umetniki)

Združila jih je ideja, da pripeljejo v svet barvne svetove, vizije v obstoju človeka v vesolju, da dodajo nove trenutke v odmev večnosti. Zavedajo se, da edino skupaj lahko premaknejo večje stvari po svetu in lahko ustvarjajo na prostorih, ki so obsežnejši in na katerih si želijo ustvarjati. Vedo pa tudi, da jih povsod vodi skupna vizija.

V prostor prav tako prinašajo svetlost energij, različne oblike naravnih proporcev, simbolov,odpiranje širši zaznavi. Prostor dobiva občutek več dimenzionalnosti in se zliva v perspektivo.

Združujejo tudi interjer s prostorom.Gledajo na dodelane objekte, ki bodo, ali pa so že postavljeni v prostoru.

Uporabljajo tudi znanje iz starih vedskih zapisov, znanje o ureditvi prostora, okolice. Upoštevajo načela Feng Shuja, naravne elemente stvarstva in usklajevanje sobivanja z naravo.

Sama poslikava se lahko izvaja po željah naročnika ali pa team sam pripravi primerne slike za v prostor. Zaželeno je, da se prostor vidi in se potem naredijo slikovne vizualizacije in pred poslikave. Tu se upošteva več faktorjev, od oblike prostora, velikosti prostora, površine poslikave, drugih obstoječih objektov, želje naročnika, videnja umetnikov glede primernosti poslikave.

Njihove poslikave so povsem unikatne, nekatera celo zajemajo globlja sporočila obstoja. Pri poslikavah lahko opazimo ekstravagantnost, modernizem, preplet misticizma, vidi se tudi vpliv klasicizma, abstrakcije. Poslikave vnašajo svežino, budijo našo domišljijo, predramijo drugačen pogled v nas. Čuti se neposreden vpliv ustvarjalcev, vibracijski pulz, ki vibrira v prostorih.

Poslikave poživijo, oživijo in se zlijejo s samo okolico.

Privabijo posebno poezijo bivanja v teh prostorih in afiniteto po raziskovanju izven naših predstav ali pa samo globoko sprostitev ob pogledih na kreacije oziroma v samem prostoru.

»UMETNOST PREPOZNAŠ, KO PREPOZNAŠ SVOJO PESEM ŽIVLJENJA…«